اهداف مدیریت
1- افزایش تولید محصولات کشاورزی در واحد سطح با استفاده از بذر اصلاح شده
2- کاهش مصرف آب با استفاده از روش های نوین آبیاری
3- کاهش مصرف سموم جهت تولید محصولات سالم و ارگانیک
4- کاهش مصرف سوخت در واحدهای دامداری و مرغداری با استفاده از سیستم های نوین گرمایشی و سرمایشی
5- افزایش تولید مرغ به میزان 50% در واحد سطح سالن مرغداری
6- جلوگیری از تغییر کاربری و جلوگیری قطعه قطعه شدن اراضی کشاورزی
7- تغییر الگوی کشت از محصولاتی که نیاز به آب فراوان دارند به سوی گیاهان مقاوم به کم آبی با توجه به اقلیم شهرستان
8- برگزاری کلاس های ترویجی و آموزشی جهت تغییر در انواع الگوهای سنتی به نوین در بخش های مختلف کشاورزی
9- ایجاد و حمایت از صنایع وابسته به کشاورزی در سطح شهرستان |